50 facts

Opskriften på at hele et knust hjerte



IMG_4378 IMG_4390 IMG_4406

Alle kender det. Personen man havde forestillet sig og troet var så fantastisk og perfekt, er en helt anden end man havde håbet på. I det man står i det, er det svært nogensinde at se dig ud fra resterne af ens ‘forhold’. På et tidspunkt bliver man bare nød til at erkende, at man simpelthen må droppe illusionerne og skal videre. Og JA – det er pisse hårdt at skulle kunne sige farvel til hvad man endnu engang troede, at der var det rigtige for en og huske at personer ændre sig. Det kræver meget af en selv, at være i stand til at samle de resternede dele af ens værdighed op og samle det igen.. Men DU i dig selv, har muligheden for at vælge, hvordan du vil gribe situationen an. Det er dit valg, om du vil se dette til en mulighed, for at bygge dig selv endnu stærkere end du var før.

Her er seks simple råd på, hvordan du kan komme dig over brudet.

1. Accepter at i ikke passede sammen
Den første tid vil det være rigtigt svært, at komme sig over tabet af en person man elsker. Man bliver ved med at bearbejde sig selv for bruddet og ønsker hele tiden at det ikke havde endt på den måde. Man har illusioner om at det hele nok skulle gå, hvis nu bare lige... Drop illusionerne og accepter, at du skal videre. Der var en grund til, at det ikke gik.

2. Husk dine kvaliteter
Brug tid på uddybe hvad du synes, at der gør livet bare lidt bedre. ( det kunne være din familie, dine veninder, dine venner, dit/dine kæledyr eller sport ) Husk på, at du har evner udenfor din fatteevne, som vil træde i kraft, når alt håbet ser ud til at være forsvundet.

3. Dyrk motion
Motion er altid en god ide – det vil både gøre dig mere tilfredsstillet i forhold til din krop, men dæmper rent faktisk også stress, angst og depressive følelser.

4. Brug tid på dig selv
Det er vigtigt at altid gøre noget ud af sig selv- for i det man gør det, vil ens udstråling også være meget mere indbydenede, end hvis man var iført joggingtøj og en kæmpe sweater. Det kunne være at barbere sig, bruge en god parfume, shoppe lidt nyt tøj, tage i wellness. You name it.

5. Øvrige mål
Sæt hele tiden små mål for dig selv. Selv de mindste mål, vil føltes som en sejr.  Tænk også på om du er tilfreds med hvor du bor? Skal noget ændres på dit værelse? Skal der slettes billeder på telefonen  eller computeren?

6. Vær ikke bange for at søge hjælp
Når man har problemer, har mange en tildens til at søge ind i sig selv og prøver at løse alt selv og bider smerten i sig. Men husk – det er okay, at det er svært og endnu mere okay at søge hjælp og trøst i dine nærmeste. – Det er det, som du har dem til.

Husk.. at miste en partner, er ikke at miste livet. Alt skal nok løse sig, selvom tingene vil føles komplet meningsløse i starten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

50 facts