Alanya 2014

Tanker om frihed

Frihed til at kunne bo hvor jeg vil, elske hvem jeg vil, mene hvad jeg vil. Iføre mig træningstøj på kedelige søndage på sofaen eller den fineste kjole i mit klædeskab når jeg deltager i weekendens begivenheder. Frihed til at skrige NEJ – eller råbe ja. Frihed til at blive fed, eller træne målrettet efter at blive slank. Frihed til at tude til jeg føler mine øjne falder ud, eller elske så det føltes som om at jorden ikke kan rumme mere kærlighed. Frihed til at leve det liv jeg ønsker, og gå i de retninger jeg vælger. Frihed til at rejse, udforske – og elske.
Lige meget hvad, bør man altid sikre sig frihed på det højeste og mest optimale plan. Uanset hvad det kommer til at koste en – lad dig ikke leve et sted, hvor regningerne hober sig op over ørene på dig eller for den sags skyld, blive sammen med en partner, som ikke tilfredsstiller dine behov for lykke.
I mange situationer har min frihed haft stor indflydelse på mig, og betydet jeg måtte sige farvel til nogle dejlige kollegaer, klassekammerater eller en partner.
Jeg har tit opleve at den her følelse, for at måtte bryde tidligere standpunkter har været med til at gøre mig hundeangst, og oftes fået mig til at føle jeg aldrig ville blive lykkelig igen – eller se dagens lys.
Dog gik der også tid før jeg begyndte indse, for at føle livet på bedst mulig måde, må man ofte træffe nogen valg, som kaster os ned på bunden af livet. Følelsen af at være ulykkelig vil oftes træde ind i vores liv – men heldigvis er denne følelse for det meste kun kortvarig.
Noget tid efterfølgende har jeg set tilbage på det, og kunnet se hvordan det sikkert ville have endt, hvis jeg blev længere. Jeg ville have følt at min tilstand ikke var tilfredsstillende i alt for længe, og jeg ville føle jeg var fastlåst i et liv jeg ikke ønskede.
Jeg prøver give mig god tid til at lære at forholde mig til alle tingene, som forgår i mit liv, men mit hjerte, fortæller mig, at der er masser af spændenede og nyt lige rundt om hjørnet. – så hvorfor vente?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Alanya 2014