Min weekend

Lær at forstå mænd

 

IMG_0967IMG_0984

IMG_0973

Outfit fra i lørdags

Hvad er det at der gør, at der er SÅ stor forskel på mænd og kvinders opfattelse? Jeg fandt et youtubeklip, som jeg fandt meget interessant. Kvinder er svære at blive kloge på – men lige så svært er det, at blive kloge på mænd! Kvinder er meget mere komplicerede, hvor mændene rent faktisk er meget mere simple. Det skyldes, at vores hjerner fungere meget forskelligt.

Mænds hjerne er meget unikke – mange kvinder kan ikke forstå eller sætte sig ind i mænds tanke gang. Mænds hjerner er delt op i en masse små bokse. Der er en boks for alt. Der er en boks for bilen. Der er en boks for penge. Der er en boks for svigermor et sted nede i kælderen. Der er en boks for dig. Der er bokse over alt, og når mænd skal diskutere et bestemt emne, går han kun ind i den ene boks. Efterfulgt lukker han den meget forsigtigt igen – for regelen er, at boksene ikke må røre hinanden.

Kvinder derimod – er meget mere komplicerede og deres hjerner er som en kæmpe kugle lavet af tråd. Alt hænger sammen. – pengene med bilen, bilen med jobbet, jobbet med børnene, børnene med ens mor. Sådan kører det så rundt – hvilket er grunden til, at kvinder husker godt. Hvis noget involvere kvindens følelser, vil det flyve direkte op til hendes hjerne, og hun vil huske det for altid. Det samme sker for mænd, men det er dog meget sjælendt, da de for det meste er ligeglade. Kvinder har en tildens til at overtænke situationer og gøre dem langt værre end de rent faktisk er.

Mænd har helt speciel boks i deres hjerner som er kaldet en ‘ingenting boks’ – denne boks forstår kvinder som regel ikke, fordi den netop overhovedet ikke indeholder noget som helst. Mænd ville være der hele tiden, hvis de havde muligheden for det. Denne boks bruger de også, når de er i stressede situationer. Kvinder har ikke denne egenskab, da kvinders hjerner aldrig stopper med at tænke.Kvinderne bliver også oftest irriteret over at se mændene i deres ‘ ingenting boks ‘ fordi de ikke forstår, at der findes en ‘ ingenting boks ‘.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min weekend