Lav den perfekte Pizza

Du kan ikke være venner med alle

IMG_4485

 

IMG_4501

IMG_4505

IMG_4513

IMG_4529

 

Du kan ikke være venner med alle.
Igennem dit liv vil der altid stå mindst én med ryggen imod muren. Træt af sin egen tilstedeværelse, som råber: Det er ikke muligt, det kan du ikke, det kan ikke lade sig gøre, du kan Ikke, du er det ene eller det andet. Du kommer aldrig til at være sjov nok, høj nok, klog nok, sød nok, dygtig nok eller pæn nok. Du har ikke ansvaret for at tilfredsstille alle – og I langt de fleste tilfælde vil folk altid forlange meget mere af dig, end de er I stand til at forlange af sig selv. Selvom du gør dit bedste for at skabe retfærdighed I mange af de situationer du bliver udsat for. Der vil altid være mindst en, som vil vil beskylde dig for at du snyder eller har skjulte hensigter.. Du vil heller aldrig blive helt accepteret af alle. Mange vil forsøge at presse dig til ting du ikke I virkeligheden ønsker – netop fordi du er som du er, har den alder du har, eller ser ud som du gør. Du vil aldrig blive elsket af alle – uanset hvor mange råd du følger, bøger du læser, vil du aldrig være ’’god nok’’.
Men en ting du kan, er at være alt I kraft af dig selv!
Du kan vælge om du vil leve lykkeligt med dig selv og acceptere dig selv som lige netop du er. Du kan acceptere dig selv helt præcis som den person du er, og leve lykkeligt med dig selv. Du kan se dig selv i spejlet og sige: Jeg gjorde alt jeg kunne, og jeg kunne ikke gøre mere. Jeg lever det liv, som JEG ønsker at leve. Jeg beriger mit liv med beundringsværdige mennesker og vil ikke spilde min tid på andre, som gør mig mindre end det lykkelig. Det her er MIT liv, og jeg tager det, former det, bryder alle standpunkter jeg kan. Jeg vil behandle andre, som jeg ønsker andre skal gøre: jeg ser mig som jeg er – selv alle de fejl jeg ofte begår. Det sure med det søde – jeg er god nok som den jeg er. Alle de dårlige ting jeg har erindret gennem livet – mobberierne, følelsen af ikke at være tilstrækkelig, misforstået eller alene. Det er ikke det, eller tiden der gik – det er kun det du føler, når du kigger længe nok ned i afgrunden.
Du kan ikke være venner med alle, få dem til at elske eller forstå dig. Eller i det mindste bare holde deres kæft!

Du må falde til ro i dig selv – lukke støjen ude, og lade stilheden ind. Følge dine beslutninger i den rute du mener er bedst for dig.
I respekt for forskelligheden og de mange forskellige muligheder livet bringer.
Du skal være dig – ikke venner med alle, kun de heldige få.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lav den perfekte Pizza